I’d like to learn more about Campaign Creators!

Tidrapportera på servett - HR-trenden som aldrig dör

När det kommer till kreativa sätt att tidsredovisa eller schemalägga har vi sett det mesta. En stor trend är fortfarande den superanaloga metoden BIC-penna och pappersservett.

Servetten


Fördel:
Behöver ingen ström 🙌
Nackdel: Usel spårbarhet 😬

För dig som föredrar tidsrapportering på servetter har vi nu tagit fram en lista över vilka servetter som funkar bäst och vad som kan vara bra att tänka på.

 

Topp 3 servetter att tidsrapportera på!

 

julservett

På tredjeplats - Julservetten

På tredje plats har vi en starkt säsongsbetonad servett – nämligen julservetten. Denna används med fördel under årets inledande månader. Julservetten kommer också aningen på skam tack vare att den oftast har ett motiv och mönster som präglas av rött med lite mörka inslag vilket kan göra skriven text en aning oläslig för löneadministratören.

 

Midsommarservett-1


På andraplats - Midsommarservetten

 
En fantastisk servett, väl värd sin egen högtid. Präglad av blommiga motiv i ljusa färger vilket passar väldigt bra för de flesta typer av pennor. Tyvärr blir ju även denna servett säsongsbetonad och svår att komma över med liknande motiv över tid. Det kan ställa till det lite när löneadministratören ska söka bland historiska data inför bokslut och liknande. Usel spårbarhet är något som gäller alla servetter.

Cocktailservetter vita-2

På förstaplats - Cocktailservetten

På första plats – och därmed bästa servetten för tidsrapportering! En storfavorit att rapportera på i restaurangbranschen som tar hem det åtråvärda priset tack vare sin otroliga lättillgänglighet och passande färg. Denna servett återfinns i mer eller mindre alla barer landet, oftast vitt utförande – perfekt för såväl en tuggad BIC-penna eller trubbig blyerts! Plus i kanten är att den finns att köpa i stora förpackningar, ofta upp emot 200 (!) i en enskild förpackning!

 

Trött på servetter?

Skapa ett gratis testkonto och prova vårt system!
Vi är övertygade om vi kan hitta en säkrare och framför allt enklare lösning för din verksamhet.

SKAPA GRATIS TESTKONTO HÄR

 

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

Topp 3 sätt att tidrapportera 2019

Tidsrapportering

Vare sig du arbetar inom butikhotellrestaurangvårdbygg eller projekt finns alltid behovet av att kunna rapportera tider på ett smidigt sätt som inte skapar en massa onödigt jobb. Det kan till exempel vara så att varje tidrapport alltid måste attesteras dagligen, vilket är väldigt tidskrävande, speciellt om processen hanteras manuellt med penna och papper. Att hitta ett...


8 tips för att lyckas vid inköp av ett personalhanteringssystem

Tips

Det är säkert många av er som känner igen sig i problematiken kring att köpa ett IT-system i en verksamhet. Om man varit där vet man precis hur pass komplext, svårt och omständligt det kan vara. Betydelsen av hur kravspecen skrivs och förmedlas är av största vikt så alla parter har samma förståelse, förväntningar och att alla inblandade tolkar kraven som ställs på samma sätt samt har samma...


Tidrapportera på servett - HR-trenden som aldrig dör

Tidsrapportering

När det kommer till kreativa sätt att tidsredovisa eller schemalägga har vi sett det mesta. En stor trend är fortfarande den superanaloga metoden BIC-penna och pappersservett.