I’d like to learn more about Campaign Creators!

Tidrapportera på servett - HR-trenden som aldrig dör

När det kommer till kreativa sätt att tidsredovisa eller schemalägga har vi sett det mesta. En stor trend är fortfarande den superanaloga metoden BIC-penna och pappersservett.

Servetten


Fördel:
Behöver ingen ström 🙌
Nackdel: Usel spårbarhet 😬

För dig som föredrar tidsrapportering på servetter har vi nu tagit fram en lista över vilka servetter som funkar bäst och vad som kan vara bra att tänka på.

 

Topp 3 servetter att tidsrapportera på!

 

julservett

På tredjeplats - Julservetten

På tredje plats har vi en starkt säsongsbetonad servett – nämligen julservetten. Denna används med fördel under årets inledande månader. Julservetten kommer också aningen på skam tack vare att den oftast har ett motiv och mönster som präglas av rött med lite mörka inslag vilket kan göra skriven text en aning oläslig för löneadministratören.

 

Midsommarservett-1


På andraplats - Midsommarservetten

 
En fantastisk servett, väl värd sin egen högtid. Präglad av blommiga motiv i ljusa färger vilket passar väldigt bra för de flesta typer av pennor. Tyvärr blir ju även denna servett säsongsbetonad och svår att komma över med liknande motiv över tid. Det kan ställa till det lite när löneadministratören ska söka bland historiska data inför bokslut och liknande. Usel spårbarhet är något som gäller alla servetter.

Cocktailservetter vita-2

På förstaplats - Cocktailservetten

På första plats – och därmed bästa servetten för tidsrapportering! En storfavorit att rapportera på i restaurangbranschen som tar hem det åtråvärda priset tack vare sin otroliga lättillgänglighet och passande färg. Denna servett återfinns i mer eller mindre alla barer landet, oftast vitt utförande – perfekt för såväl en tuggad BIC-penna eller trubbig blyerts! Plus i kanten är att den finns att köpa i stora förpackningar, ofta upp emot 200 (!) i en enskild förpackning!

 

Trött på servetter?

Skapa ett gratis testkonto och prova vårt system!
Vi är övertygade om vi kan hitta en säkrare och framför allt enklare lösning för din verksamhet.

SKAPA GRATIS TESTKONTO HÄR

 

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

5 boktips för dig som ledare

Det kända ordspråket "Om du inte utvecklas så avvecklas du" har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. Detta är något vi på Timplan själva försöker sträva efter - från ledarskap till produktutveckling. Här kommer några boktips som vi själva tagit del av genom åren inom området. Dessa böcker bör läsas under koncentration, det är alltså inte litteratur som ska användas som ett sömnpiller :-)...


Webbinarium om arbetstidslagen (25 oktober)

Webinar

För drygt en månad sedan försökte vi på Timeplan brainstorma idéer på vad för typ av information vår målgrupp har nytta av i sin vardag.


Den moderna stämpelklockan – 4 fördelar

Tidrapportering

Det finns många sätt att hantera tidrapportering på och den kanske mest kända är den traditionella manuella stämpelklockan. Nästan alla verksamheter oavsett bransch är ju beroende av ett tillförlitligt och effektivt sätt att registrera sina anställdas tider och närvaro. Även för medarbetaren själv är det väldigt viktigt att tidrapporteringen är enkel, snabb och smidig. Hur mycket tid lägger...