I’d like to learn more about Campaign Creators!

Några veckor kvar till jul - så slipper du schemastressen!

Julen står inför dörren och det är bara några få veckor kvar till julledighet för många medarbetare. Efter en intensiv höst är det viktigt att varva ner och ta vara på tiden utanför jobbet. Du står återigen inför schemautmaningen att se till att alla får som de vill i den utsträckning det går, samtidigt ska tillräckligt med personal vara på plats för att hålla verksamheten igång. För att inte tala om möjliga vikarier eller extrapersonal som ska planeras in. Ta det lugnt, med våra tips löser du schemat i ett kick och kan njuta av julen du också!

Är du en av de som känner sig stressade över att inte ha tillräckligt med personal på plats eller har du inte hunnit lägga julschemat än?  Då har du kommit rätt! Vi har nämligen satt ihop en smart checklista till dig som har lite extra bråttom med schemat. Den kan du med fördel använda för att se till att du inte missar något viktigt! Ladda ned checklistan och ha den lättillgänglig på skrivbordet när du sätter dig och planerar eller använd den som en extra säkerhet för att se till att du inte har missat något. Njut av julen :-)

HÄMTA DIN CHECKLISTA!

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

Hur bra kan chefer egentligen arbetstidslagen?

Schemaläggning

Arbetstidslagen (ATL) är precis som andra lagar komplex och föränderlig. Vi träffar ofta  företag och organisationer som inte kan den tillräckligt bra vilket har bidragit till den undersökning som vi precis genomfört om just ATL. Målgruppen för undersökningen är svenska chefer och hur väl de kan arbetstidslagen. Vi har nedan samlat resultatet och kommer även på sikt att släppa en guide till...


Några veckor kvar till jul - så slipper du schemastressen!

Schemaläggning

Julen står inför dörren och det är bara några få veckor kvar till julledighet för många medarbetare. Efter en intensiv höst är det viktigt att varva ner och ta vara på tiden utanför jobbet. Du står återigen inför schemautmaningen att se till att alla får som de vill i den utsträckning det går, samtidigt ska tillräckligt med personal vara på plats för att hålla verksamheten igång. För att inte...


Svårt att släppa jobbet när det är dags att sova?

Är du också en av de som tar med sig arbetet hem och har svårt att somna efter en intensiv arbetsdag? Välkommen till klubben för sömnlösa! Det finns massor av mer eller mindre seriösa tips på nätet hur man ska göra för att kunna koppla bort jobbet när det är dags att sova, men här kommer våra väl beprövade tips hur vi brukar göra!