I’d like to learn more about Campaign Creators!

Sista chansen att få semesterschemat på plats!

Sommaren närmar sig med stormsteg. Men. Innan alla härliga medarbetare där får pysa iväg till Mallis, sommarstugor eller ge sig ut på roadtrips finns det en del saker som måste komma på plats.

När den ordinarie personalstyrkan är iväg på äventyr så kommer vikarierna behöva gå upp i timmar för att hålla skeppet flytande. Ingen större överraskning  kanske, men ganska viktigt om butiken ska stå kvar när medarbetarna återvänder från en välbehövlig semester. Det är ju trots allt ingen som vill att butiken ska stänga – framförallt inte på grund av att semesterschemat inte är på plats.

Nu sitter du förhoppningsvis och tänker ”ja men det är ju luuuugnt, det är klart sen länge”. Om du däremot känner en aning panik för att ert semesterschema har du hittat rätt! Du är helt enkelt ute i sista sekunden och dina medarbetare väntar med spänning för att få se hur allt ser ut. Då är det lätt att det går lite för fort och du missar något. 

LUGN!

Vi har nämligen satt ihop en smart checklista till dig som har lite extra bråttom. Den kan du med fördel använda för att se till att du inte missar något viktigt!

Ladda ned checklistan och ha den lättillgänglig på skrivbordet när du sätter dig och planerar eller använd den som en extra säkerhet för att se till att du inte har missat något. 

LADDA NED CHECKLISTAN HÄR!

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

Topp 3 sätt att tidrapportera 2019

Tidsrapportering

Vare sig du arbetar inom butikhotellrestaurangvårdbygg eller projekt finns alltid behovet av att kunna rapportera tider på ett smidigt sätt som inte skapar en massa onödigt jobb. Det kan till exempel vara så att varje tidrapport alltid måste attesteras dagligen, vilket är väldigt tidskrävande, speciellt om processen hanteras manuellt med penna och papper. Att hitta ett...


8 tips för att lyckas vid inköp av ett personalhanteringssystem

Tips

Det är säkert många av er som känner igen sig i problematiken kring att köpa ett IT-system i en verksamhet. Om man varit där vet man precis hur pass komplext, svårt och omständligt det kan vara. Betydelsen av hur kravspecen skrivs och förmedlas är av största vikt så alla parter har samma förståelse, förväntningar och att alla inblandade tolkar kraven som ställs på samma sätt samt har samma...


Tidrapportera på servett - HR-trenden som aldrig dör

Tidsrapportering

När det kommer till kreativa sätt att tidsredovisa eller schemalägga har vi sett det mesta. En stor trend är fortfarande den superanaloga metoden BIC-penna och pappersservett.