I’d like to learn more about Campaign Creators!

Sista chansen att få semesterschemat på plats!

Sommaren närmar sig med stormsteg. Men. Innan alla härliga medarbetare där får pysa iväg till Mallis, sommarstugor eller ge sig ut på roadtrips finns det en del saker som måste komma på plats.

När den ordinarie personalstyrkan är iväg på äventyr så kommer vikarierna behöva gå upp i timmar för att hålla skeppet flytande. Ingen större överraskning  kanske, men ganska viktigt om butiken ska stå kvar när medarbetarna återvänder från en välbehövlig semester. Det är ju trots allt ingen som vill att butiken ska stänga – framförallt inte på grund av att semesterschemat inte är på plats.

Nu sitter du förhoppningsvis och tänker ”ja men det är ju luuuugnt, det är klart sen länge”. Om du däremot känner en aning panik för att ert semesterschema har du hittat rätt! Du är helt enkelt ute i sista sekunden och dina medarbetare väntar med spänning för att få se hur allt ser ut. Då är det lätt att det går lite för fort och du missar något. 

LUGN!

Vi har nämligen satt ihop en smart checklista till dig som har lite extra bråttom. Den kan du med fördel använda för att se till att du inte missar något viktigt!

Ladda ned checklistan och ha den lättillgänglig på skrivbordet när du sätter dig och planerar eller använd den som en extra säkerhet för att se till att du inte har missat något. 

LADDA NED CHECKLISTAN HÄR!

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

5 boktips för dig som ledare

Det kända ordspråket "Om du inte utvecklas så avvecklas du" har fått mycket uppmärksamhet de senaste åren. Detta är något vi på Timplan själva försöker sträva efter - från ledarskap till produktutveckling. Här kommer några boktips som vi själva tagit del av genom åren inom området. Dessa böcker bör läsas under koncentration, det är alltså inte litteratur som ska användas som ett sömnpiller :-)...


Webbinarium om arbetstidslagen (25 oktober)

Webinar

För drygt en månad sedan försökte vi på Timeplan brainstorma idéer på vad för typ av information vår målgrupp har nytta av i sin vardag.


Den moderna stämpelklockan – 4 fördelar

Tidrapportering

Det finns många sätt att hantera tidrapportering på och den kanske mest kända är den traditionella manuella stämpelklockan. Nästan alla verksamheter oavsett bransch är ju beroende av ett tillförlitligt och effektivt sätt att registrera sina anställdas tider och närvaro. Även för medarbetaren själv är det väldigt viktigt att tidrapporteringen är enkel, snabb och smidig. Hur mycket tid lägger...