I’d like to learn more about Campaign Creators!

Sista chansen att få semesterschemat på plats!

Sommaren närmar sig med stormsteg. Men. Innan alla härliga medarbetare där får pysa iväg till Mallis, sommarstugor eller ge sig ut på roadtrips finns det en del saker som måste komma på plats.

När den ordinarie personalstyrkan är iväg på äventyr så kommer vikarierna behöva gå upp i timmar för att hålla skeppet flytande. Ingen större överraskning  kanske, men ganska viktigt om butiken ska stå kvar när medarbetarna återvänder från en välbehövlig semester. Det är ju trots allt ingen som vill att butiken ska stänga – framförallt inte på grund av att semesterschemat inte är på plats.

Nu sitter du förhoppningsvis och tänker ”ja men det är ju luuuugnt, det är klart sen länge”. Om du däremot känner en aning panik för att ert semesterschema har du hittat rätt! Du är helt enkelt ute i sista sekunden och dina medarbetare väntar med spänning för att få se hur allt ser ut. Då är det lätt att det går lite för fort och du missar något. 

LUGN!

Vi har nämligen satt ihop en smart checklista till dig som har lite extra bråttom. Den kan du med fördel använda för att se till att du inte missar något viktigt!

Ladda ned checklistan och ha den lättillgänglig på skrivbordet när du sätter dig och planerar eller använd den som en extra säkerhet för att se till att du inte har missat något. 

LADDA NED CHECKLISTAN HÄR!

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

3 steg för bästa onboardingen av nyanställda

Tips, Information, Personal

Visste du att onboarding-processen kan vara avgörande för hur väl en medarbetare kommer att lyckas och trivas på arbetsplatsen? Med en välplanerad onboarding-process ökar chansen att behålla nyanställda och påverkar deras engagemang och prestationsförmåga positivt. En bristande process kan däremot leda till tidiga uppsägningar som skapar hög personalomsättning - se därför dina anställda som en...


Tips för att fortsätta coronasäkra din arbetsplats

Tips, Information, Personal

Sen Covid-19 bröt ut i början av 2020 har inget varit sig likt. Många samhällen världen över har i stort sett stängt ner till och från och har påverkat alla mer eller mindre, speciellt jobbmässigt. Hemarbete, färre resor, digitala möten och skärpta hygienrutiner är bara några exempel på hur Covid-19 förändrat vårt sätt att arbeta.


Vem ska föra personalliggare?

Information, Personal

Bedriver du verksamhet inom byggbranschen, fordonsservice, kropps- och skönhetsvård, livsmedels- eller tobaksgrossist, restaurangbranschen eller kanske inom tvätteribranschen? Ja, då måste du enligt lag föra personalliggare. Men då undrar du säkert varför, vem, vad och hur? Det ska vi försöka hjälpa dig att få lite bättre koll på 😊