I’d like to learn more about Campaign Creators!

Sista chansen att få semesterschemat på plats!

Sommaren närmar sig med stormsteg. Men. Innan alla härliga medarbetare där får pysa iväg till Mallis, sommarstugor eller ge sig ut på roadtrips finns det en del saker som måste komma på plats.

När den ordinarie personalstyrkan är iväg på äventyr så kommer vikarierna behöva gå upp i timmar för att hålla skeppet flytande. Ingen större överraskning  kanske, men ganska viktigt om butiken ska stå kvar när medarbetarna återvänder från en välbehövlig semester. Det är ju trots allt ingen som vill att butiken ska stänga – framförallt inte på grund av att semesterschemat inte är på plats.

Nu sitter du förhoppningsvis och tänker ”ja men det är ju luuuugnt, det är klart sen länge”. Om du däremot känner en aning panik för att ert semesterschema har du hittat rätt! Du är helt enkelt ute i sista sekunden och dina medarbetare väntar med spänning för att få se hur allt ser ut. Då är det lätt att det går lite för fort och du missar något. 

LUGN!

Vi har nämligen satt ihop en smart checklista till dig som har lite extra bråttom. Den kan du med fördel använda för att se till att du inte missar något viktigt!

Ladda ned checklistan och ha den lättillgänglig på skrivbordet när du sätter dig och planerar eller använd den som en extra säkerhet för att se till att du inte har missat något. 

LADDA NED CHECKLISTAN HÄR!

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

Motivera dig själv tillbaka till vardagen!

2019 är förbi såsom julfirande och ledighet. Det är dags att sparka igång det nya året på riktigt, vilket inte är lätt såhär i början av gråa januari. Många känner att det är svårt att fokusera och få saker gjorda och kämpar för att hitta motivationen. Den kommer inte farandes i korridoren direkt utan din inre motivation är något du själv skapar och den blir då en ovärderlig förmåga.


Hur bra kan chefer egentligen arbetstidslagen?

Schemaläggning

Arbetstidslagen (ATL) är precis som andra lagar komplex och föränderlig. Vi träffar ofta  företag och organisationer som inte kan den tillräckligt bra vilket har bidragit till den undersökning som vi precis genomfört om just ATL. Målgruppen för undersökningen är svenska chefer och hur väl de kan arbetstidslagen. Vi har nedan samlat resultatet och kommer även på sikt att släppa en guide till...


Några veckor kvar till jul - så slipper du schemastressen!

Schemaläggning

Julen står inför dörren och det är bara några få veckor kvar till julledighet för många medarbetare. Efter en intensiv höst är det viktigt att varva ner och ta vara på tiden utanför jobbet. Du står återigen inför schemautmaningen att se till att alla får som de vill i den utsträckning det går, samtidigt ska tillräckligt med personal vara på plats för att hålla verksamheten igång. För att inte...