I’d like to learn more about Campaign Creators!

Webinar: Timeplan på 30 minuter

I vårt webinar ger vi dig en snabb rundtur i Timelan och visar systemet utifrån olika användare.
Syftet är att du ska få en känsla för vårt system och vad det kan göra för er. 

Att minska på personalkostnaderna kan vara komplicerat. Men det behöver inte vara så. Har ni en bra lösning för er personal och schemaläggning så sitter ni på de bästa förutsättningarna för att optimera er verksamhet och hitta de bästa lösningarna som passar just er verksamhet och möter era behov.

I vårt webinar får du en genomgång av Timeplan som produkt där vi visar hur ni oavsett antal medarbetare hanterar hela kedjan från planering till lön där schemaläggning, kommunikation med medarbetarna och tydlig överblick av verksamheten är i fokus.

Upptäck Timeplan – en modern molnbaserad helhetslösning där möjligheterna att anpassa produkten efter er verksamhet och bransch är många!
 

REGISTRERA DIG TILL VÅRT WEBINAR

 

Dela på sociala medier

Fortsätt läsa

Topp 3 sätt att tidrapportera 2019

Tidsrapportering

Vare sig du arbetar inom butikhotellrestaurangvårdbygg eller projekt finns alltid behovet av att kunna rapportera tider på ett smidigt sätt som inte skapar en massa onödigt jobb. Det kan till exempel vara så att varje tidrapport alltid måste attesteras dagligen, vilket är väldigt tidskrävande, speciellt om processen hanteras manuellt med penna och papper. Att hitta ett...


8 tips för att lyckas vid inköp av ett personalhanteringssystem

Tips

Det är säkert många av er som känner igen sig i problematiken kring att köpa ett IT-system i en verksamhet. Om man varit där vet man precis hur pass komplext, svårt och omständligt det kan vara. Betydelsen av hur kravspecen skrivs och förmedlas är av största vikt så alla parter har samma förståelse, förväntningar och att alla inblandade tolkar kraven som ställs på samma sätt samt har samma...


Tidrapportera på servett - HR-trenden som aldrig dör

Tidsrapportering

När det kommer till kreativa sätt att tidsredovisa eller schemalägga har vi sett det mesta. En stor trend är fortfarande den superanaloga metoden BIC-penna och pappersservett.